Sunday, January 14, 2007

Hääd uut aastat!!!

Näeh, tore ikke, et see Julianuse kalender kunagi olemas oli, saab kõiki pühi kaks nädalat pikemaks venitada. Tuleval laupäeval soovin ilmselt head kolmekuningapäeva etc. etc. ;D.
Ega miskit erilist juhtunud ei olegi, nagu ükskord eelpoool öeldud, ähvardab helilooming suurema osa ajast enda alla võtta. Samas- mine tea, kas see nii väga halb ongi!!!
Reedel mängisime Tallinna Õpetajate Majas Skanska EMV (on vist nihuke see firma nimi) mingil peol. Kabareestiilis. Nii hästi-halvasti kui ans. "Kuutaga" seda kabareestiili nüüd esindab. Tõnu Kilgas oli õhtujuht. Peale seda, kui me olime lõpetanud, tuli misngi vennike lava taha, võtt6is viiesajaste rulli taskust välja ja palus, et me mängiksime pool tundi veel. No mis meil selle vastu olla sai. Meie kolmeaastase ajaloo jooksul polegi meile varem lisatöö eest nii hästi maksetud. ..
Eile Halli Jaagu igavesse koju kolimine Käsmus. Lesk tänas pärast kättpidi ja palus kohe vabandust, et ta nii öelnud oli. Tean omist kogemusist, et lein võib inimese peast pisut sassi ajada. Minu teada hea asja või teo eest tänamine küll mingi häbiasi ei ole... Uhked inimesed elavad seal vist- vana kaptenite küla ikkagi. Ei, tegelikult on nad toredad. Kõik need keda mina tean vähemasti küll. Kadunuke öeldi olevat olnud sõnakehv, kuid väga õiglane inimene. Ja pole parata- mulle tuli jälle mu oma paps meelde... Kahju, aga varsti tekib ilmselt tunne, et häid mehi leiab ainult kalmuaiast.
Pärast proov ja kontsert Rakvere Spordihallis. Esteetika-ja Tantsukooli üritus. 13. jaanuaril (ja sihukese ilmaga) oli jõulu- ja talvelaulude esitamine omamoodi pull kogemus. Eks see kool on ka ilmselt üks võimalusi lapsevanemate käest raha ära korjata, Aga kui mõelda, et see on alternatiiv mittemidagitegemisele või lollustele (loe:Kroonikeskuses hängimisele), siis... Püha ürituse nimel pole ükski hind liiga kallis.
Täna kaks jumalateenistust ja diivan. Tere tulemast, uus nädal!!!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Free Counter
Free Counter